Noua șefă a Direcției Agricole Gorj nu s-a prezentat la serviciu

Petra Ochișor, noua directoare a Direcției Agricole Gorj, nu și-a început activitatea în cadrul unității. Giurgiuveanca a intrat în concediu medical. ”Deocamdată, director a fost numită doamna Petra Ochișor, de la Giurgiu. Dânsa este în medical. Încă nu a terminat concediul medical. În momentul în care dânsa va scăpa de boala de care suferă, din câte știu este vorba de acea gripă care bântuie toată țara, probabil, va veni pe post, așa cum am primit ordin de la Ministerul Agriculturii”, a declarat Alin Petrică, directorul adjunct al Direcției Agricole Gorj.

Petra Ochișor a fost numită pentru o perioadă de maximum 6 luni în fruntea Direcției Agricole Gorj, după ce Dan Tănăsescu, fostul director, a fost suspendat din funcție, fiind cercetat de Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Tănăsescu este cercetat de DNA după ce, în decembrie 2018, a fost prins în flagrant delict de procurori în timp de primea 2.000 de lei mită de la un fermier. Până în 11 februarie, Tănăsescu s-a aflat sub control judiciar, dar s-a prezentat la serviciu, fiind numit până la acea dată în funcția vacantă de șef serviciu. Numai că Direcția Agricolă nu a mai primit de la DNA o altă informare privind măsura dispusă în cazul lui Dan Tănăsescu la expirarea perioadei de aplicare a controlului judiciar. Drept urmare, și acesta ar fi intrat în medical începând de luni, 11 februarie.

Se zvonește că DNA ar fi prelungit cu încă 60 de zile controlul judiciar și i-ar fi interzis lui Tănăsescu să mai intre în contact cu colegii din Direcție.

Vizualizări: 1,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: