Nu lăsa durerea să pună stăpânire pe viața ta! Apelează la RestartiX pentru a o combate fără intervenții medicale

De câte ori ți s-a întâmplat ca după câteva ore de lucru să îți simți spatele și zona gâtului amorțite sau chiar să experimentezi durere la diferite grade de intensitate? Deși aceste lucruri ar putea părea normale, sunt de fapt simptome ale unor patologii clare care trebuie tratate înainte să se agraveze și să îți pună sănătatea în pericol. În loc să te obișnuiești cu durerea, învață cum o poți înfrânge prin forțe proprii cu ajutorul terapiilor non-chirurgicale. Vino la RestartiX și urmează un program de fizioterapie pentru coloana cervicala adaptat nevoilor tale!

De ce apare durerea la nivelul coloanei cervicale?

Dacă acuzi frecvent dureri de gât sau de coloană în zona cervicală, primul pas pe care trebuie să îl faci este să îți analizezi postura, atât pe scaun, cât și în picioare. O postură incorectă cauzează 90% dintre aceste dureri, fiind o constantă în viața majorității populației. Pentru a preveni astfel de probleme și a menține sănătatea coloanei este important să incluzi activitatea fizică în rutina zilnică pentru a întări musculatura de la acest nivel în așa fel încât orele petrecute la birou sau în fața telefonului să impacteze mult mai puțin zona.

Cum poți scăpa de durere prin programe personalizate de fizioterapie?

În contextul unor episoade frecvente de durere a coloanei cervicale putem vorbi deja de o patologie care trebuie tratată corespunzător pentru a nu se agrava. Dacă îți dorești să eviți tratamentele medicamentoase sau chirurgicale, există o soluție alternativă de care poți beneficia dacă apelezi la ajutor din partea echipei RestartiX. Această platformă de recuperare medicală online te ajută să profiți din plin de efectele pozitive ale terapiei non-chirugicale a durerii. Mai exact, vei învăța cum să exploatezi resursele nelimitate, dar neexplorate, de autovindecare de care este capabil corpul tău, prin programe personalizate de fizioterapie. 

RestartiX Coloana Cervicală reprezintă o abordare inovativă a durerilor de spate prin sesiuni adaptate de recuperare medicală, kinetoterapie și fizioterapie, practicate în confortul propriei locuințe, sub atenta îndrumare a unor experți. Cu alte cuvinte, prin intermediul unui abonament personalizat, primești acces la sesiuni de exerciții special concepute pentru a combate problema preexistentă de la nivelul coloanei cervicale. Totul se desfășoară pe o perioadă de un an și prima etapă o constituie efectuarea unei consultații inițiale pentru a stabili numărul de ședințe necesare, dar și intensitatea exercițiilor. În tot acest timp ai parte de feedback corectiv, îndrumare și susținere pentru o execuție cât se poate de corectă și eficientă a exercițiilor, plus explicații, informații suplimentare și alte detalii pe care poți să le ceri specialistului cu care vei lucra. După un an, se va efectua o nouă evaluare pentru a stabili progresul obținut și a vedea dacă este necesară continuarea programului, de data aceasta într-o formă și mai personalizată.

Înscrie-te la programul RestartiX Coloana Cervicală

Pentru a te putea bucura de toate beneficiile pe care un astfel de program le aduce organismului tău, trebuie doar să intri pe site și să apeși butonul „începe acum”. Vei fi direcționat automat către pagina de prezentare a programului și odată cu efectuarea plății primești acces nelimitat la toată informația disponibilă. 

Înainte de a începe, pentru a te convinge că trebuie să faci o schimbare în viața ta, poți completa în doar câteva minute chestionarul gratuit care te așteaptă pe site, pentru a obține un diagnostic aproximativ, dar și soluții de tratament disponibile la RestartiX în așa fel încât să elimini complet durerea din viața ta.

Descoperă alături de RestartiX cum poți combate și preveni toate problemele de sănătate prin forțe proprii!

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: