Nu se lasă! Gabroveanu vrea să lupte pentru centură în Oltenia

Pugilistul gorjean Alex Gabroveanu şi-a dorit să lupte pentru titlul mondial la Târgu Jiu, însă nu este posibil. Autorităţile locale i-au promis sprijin, dar nu au reuşit să găsească soluţii pentru strângerea banilor necesari pentru organizarea galei. Sportivul nu renunţă la visul său şi spune că va lupta pentru centură într-o altă zonă a Olteniei.

Alex Gabroveanu crede că autorităţile locale au făcut tot posibilul pentru ca această gală să se desfăşoare la Târgu Jiu, dar nu îşi explică de ce nu s-a şi concretizat ceva în sensul acesta. Sportivul este sigur că va reuşi să organizeze această gală la Vâlcea. Are nevoie de circa 100 de mii de euro, bani pe care crede că îi va strânge în cele din urmă de la sponsorii nemţi şi prieteni. În joc este centura mondială, pe care sportivul gorjean o va pierde din start dacă nu va ajunge să lupte în ring. „Momentan nu ştim nimic. Managerul meu cred că nu s-a înţeles cu autorităţile locale. Eu zic că o să facem gala, dacă nu la Târgu Jiu, o să o facem în Oltenia. Eu sunt oltean până la urmă. Până la sfârşitul lunii mai putem să boxăm pentru titlul mondial, până atunci este centura ţinută. Dacă nu boxez până la sfârşitul lunii mai, pierd dreptul de a boxa pentru această centură şi trebuie să facem în aşa fel încât să boxăm”, a declarat Alexandru Gabroveanu.

Sportivul crede că municipiul Târgu Jiu ar fi avut de câştigat dacă gala se organiza aici. „Va fi ceva unic. Gala va fi televizată pe Pro tv, Pro tv Internaţional, plus în patru continente. O să fie o gală mare din toate punctele de vedere”, a mai spus pugilistul gorjean.  

Alexandru Gabroveanu a fost sportiv de kickboxing, fiind campion naţional la profesionişti, iar de 4 ani face box, în Germania. Acum 4 luni a câştigat titlul de campion european şi are dreptul de a boxa pentru titlul mondial.   

Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: