Ionuţ Lupescu, campanie electorală la Târgu Jiu

Fosta glorie a „Generaţiei de Aur”, Ionuţ Lupescu, a fost prezent vineri după-amiază la Târgu Jiu pentru a discuta cu reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi cu factori de decizie de la nivel judeţean despre susţinerea candidaturii sale la şefia Federaţiei Române de Fotbal.

Senatorul Florin Cârciumaru, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, prefectul Ciprian Florescu au fost prezenţi la întâlnirea respectivă alături de alţi oameni de sport, printre care şi antrenorul emerit Ion Bură. Cu toţii şi-au manifestat susţinerea pentru Lupescu în lupta pe care acesta o va duce peste câteva săptămâni cu Răzvan Burleanu.

„Mă simt extrem de bine când vin la Gorj, pentru că sunt înconjurat de prieteni şi colegi. Îmi aduc aminte că aici am derulat proiecte frumoase, am adus finala de Cupa României şi lumea era extrem de entuziasmată. Mă bucur că există şi din partea oamenilor responsabili în acest judeţ şi oraş o aplecare către sport, nu neapărat către fotbal”, a menţionat Lupescu.

De mai multe ori acesta a scos în evidenţă prietenia pe care o are cu Mihai Prunariu, şeful AJF Gorj, care şi-a şi declarat susţinerea pentru candidatura acestuia, cei doi mergând ulterior într-o scurtă vizită pe noul stadion construit la Târgu Jiu. Lupescu s-a declarat convins că în cele din urmă Pandurii îşi va reveni şi va putea evolua pe noua arenă, el promiţând că, după ce va deveni preşedinte, va încerca să promoveze meciuri ale naţionalelor de tineret pe terenul de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: