Bogoi despre Dodoi: Un pas înainte sau zece înapoi

Fostul pandur Gabriel Dodoi a semnat cu liderul Ligii I, CFR Cluj. Poate fi un pas mare înainte sau zece paşi înapoi, avertizează fostul lui antrenor de la Pandurii, Adrian Bogoi.

Adrian Bogoi a comentat într-o emisiune la Accent TV plecarea lui Dodoi la un club mare. „El ştie mai bine, e foarte important în momentul în care faci pasul să corespunzi, să nu te împrumute, să rămâi în lot. Dacă va rămâne în lotul mare, este un pas important înainte pentru el, dacă va fi trimis la echipa a doua, sunt zece paşi înapoi”, a spus Bogoi.

Antrenorul de la Pandurii a spus că Dodoi este unul dintre jucătorii crescuţi la Târgu Jiu, care făcea parte din nucleul echipei, un nucleu care însă nu a funcţionat: „Au plecat jucători care au meciuri de Liga I, nucleul de bază, dar care nu a funcţionat. Dodoi este un jucător crescut la centrul de copii şi juniori, de perspectivă, căruia clubul i-a oferit foarte multe, chiar un contract de la vârsta de 16 ani. A ales altă cale. Noi ne-am bucura să rămână în lotul echipei CFR Cluj, în lotul echipei mari”.

Adrian Bogoi este critic cu jucătorii care au plecat fără a avea unde sau la echipe de ligi inferioare: „Din toţi cei care au plecat, unul singur s-a dus la o echipă mai bună, doi s-au dus în Liga a III-a pentru un câştig imediat, ceilalţi nu au echipe. Eu îi învăţ pe jucători să îşi facă un plan pe termen mediu şi lung, când te duci într-un eşalon inferior, cu greu te mai ridici”.

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: