Nuntași lăsați fără genți și portofele. Hoțul a fost prins de un polițist aflat în timpul liber

Un polițist aflat în timpul liber i-a venit de hac unui târgujian care a încercat să fure genți și portofele unor nuntași. Petrecerea a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un restaurant din Târgu Jiu.

În timp ce nuntașii petreceau, hoțul a intrat în local și a încercat să fure tot ce a găsit pe mese. Agentul Albert l-a prins în flagrant, l-a imobilizat și a chemat colegii să-i pună cătușele și să-l audieze.  

Albert este agent de poliție în cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu – Postul de Poliție Bălești. De Sfinții Constantin și Elena, se afla la o nuntă, în Târgu Jiu.

„A surprins în flagrant delict, un bărbat, de 33 de ani, din aceeași localitate, în timp ce își însușea mai multe genți și portofele, aparținând participanților la eveniment”, a transmis IPJ Gorj.

După audieri, hoțul a fost reținut pentru 24 de ore. “Ulterior, agentul de poliție a sesizat Poliția Municipiului Târgu-Jiu, bărbatul fiind  reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, a mai notat Poliția.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Galerie foto


Vizualizări: 3,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: