O comună din Gorj a bătut Mamaia și este destinația finalistă la categoria ”Stațiunea turistică a anului 2023”

Comuna Polovragi a intrat în competiția pentru titlul de ”Stațiunea turistică a anului 2023” și a ieșit finalistă. Autoritățile locale de aici s-au zbătut să dezvolte și să promoveze turismul în zonă, iar rezultatele încep să se vadă.

Comuna Polovragi a intrat în cursa pentru destinația turistică a anului 2023 alături de Stațiunea Mamaia, Călimănești, Ocnele Mari dar și Vama Buzăului, Săcuieu și Rodna.

Competiția a început pe 20 martie și s-a încheiat în data de 7 aprilie, timp în care fiecare destinație turistică a primit un punctaj bazat pe votul publicului dar și pe votul unui juriu format din peste 100 de demnitari, primari, președinți de consilii județene, antreprenori, precum și specialiști în turism, jurnaliști, bloggeri și vedete.

”Polovragi, destinație finalistă la ediția din acest an, la categoria Stațiuni turistice. Polovragi este un sat care ne amintește mereu de iubire, bunătate și puritatea pe care o aveam atunci când eram copii. Un loc unde bunătatea și omenia încă e la ea acasă. Un loc unde oamenii trăiesc simplu și greu de pe urma muncii lor, încă în comuniune cu natura pe care o respectă și sunt bucuroși când ajungi acolo, dacă te oprești să le dai binețe și să schimbi câteva vorbe cu ei”, anunță organizatorii.

Pe lângă peisajele deosebite, turiștii care ajung în comună, pot vizita Mănăstirea și Peștera Polovragi, Cheile Oltețului, fortificațiile geto-dacice, se pot caza la pensiuni rustice și pot savura preparatele culinare specifice zonei de sub munte.

Vizualizări: 9,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: