O echipă de Liga 3 nu s-a prezentat la meci  și riscă excuderea din campionat

Viitorul Darabani, singura reprezentantă a județului Botoșani în acest sezon de Liga 3, nu s-a prezentat vineri, la meci. Formația botoșăneană a avut programat un meci în deplasare la Ruși Ciutea, contra FC Bacău, în cadrul etapei a 5-a.

La aproape două ore distanță după ce meciul ar fi trebuit să se încheie, dacă s-ar fi jucat, clubul din Darabani a avut un mesaj oficial despre situația pe care o traversează.

Viitorul Darabani va pierde jocul cu FC Bacău la ”masa verde”, fiindcă nu s-a prezentat la el, va încasa și o amendă din partea FRF, iar la a doua astfel de ispravă va fi exclusă din competiție, Seria 1 urmând a continua cu o echipă în minus, scriu cei de la liga2.ro.

„După primele patru etape în care a acumulat un punct și un golaveraj rușinos, 3-19, asta în special din cauza ultimului joc disputat, pierdut acasă cu scorul de 1-10 în fața celor de la Bucovina Rădăuți, când jucătorii s-au dat la o parte pentru a răspunde celor care conduc clubul fiindcă nu-i plătesc, Viitorul Darabani a ajuns în punctul de a nu mai face deplasarea pentru un meci din campionat și în situația de a nu-i păsa de adversar și de competiție”, scrie sursa citată.

Botoșănenii n-au anunțat nic măcar FRF că nu se prezintă la joc, pentru a nu mai programa jocul și delega degeaba arbitri și observatori, nici adversarul, astfel că toți cei necesari organizării unui meci, incluzând echipele medicale și firmă de pază, s-au prezentat la baza sportivă din Ruși Ciutea și au așteptat fluierul final al arbitrului după doar 15 minute de așteptat.

Partida ar fi trebuit să înceapă la ora 17:00, iar Viitorul Darabani a comunicat oficial la ora 20:45, lăsând un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Situația de la Viitorul Darabani este una explozivă. Înainte de jocul trecut, din runda a 4-a, eșecul drastic de acasă cu Bucovina Rădăuți, antrenorul Cristian Ungureanu a refuzat să semneze un nou contract, iar echipa a fost condusă până la mijlocul acelei săptămâni de Marius Curileac și Ciprian Iovu, ulterior amândoi părăsit clubul din cauza restanțelor salariale, a scris site-ul local topBT.ro.

La Viitorul Darabani sunt restanțe și de trei luni, iar stafful și o parte dintre jucători refuzaseră să fie pe teren la meciul de acasă cu Foresta Suceava, din etapa a 3-a, cedat cu scorul de 0-3.

În situația în care Viitorul Darabani nu-și va rezolva problemele și va ajunge la a doua neprezentare, atunci FRF o va exclude din Liga 3, iar rezultatele înregistrate până în acel moment vor fi anulate, lucru care va aduce modificări în clasamentul Seriei 1.

Vizualizări: 2,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: