O firmă a Primăriei Târgu Jiu plătește 5.000 de lei pentru 5 minute

Consiliul de Administrație al societății de transport local Transloc din Târgu Jiu este format din cinci persoane, fiecare plătită cu 1.000 de lei pe ședință. Faptul a fost criticat de consilierul local liberal Mihai Paraschiv, care spune că o ședință durează cinci minute. „Se întâlnesc cinci minute, ia câte o mie de lei. Se aprobă bugetul de venituri și cheltuieli. Asta este hotărârea pentru care cinci oameni au luat cinci mii de lei. Și sunt multe aberații de genul acesta. Se aprobă raportul Camerei de Conturi. Semnat. Iar cinci mii de lei”, a spus Mihai Paraschiv la Radio Infinit. Interesant este că Transloc abia a reușit la finalul anului să raporteze un profit de 9.000 de lei.

Consiliul de Administrație al Transloc SA Târgu Jiu este format din Tiberiu Albu – președinte, Vasile Căilean, Marius Ionescu, Traian Luca și Octavian Tâlvescu – membri. Consilierul Mihai Paraschiv crede că aleșii locali ar trebui să analizeze situația și să ceară reducerea acestor indemnizații.

Consilierul local spune că Transloc nu poate ridica mașinile parcate ilegal, deși legea permite din nou asta, pentru că nu are o mașină care să corespundă noilor standarde și care ar costa 100-150 mii de euro. (A.A.)

Vizualizări: 2,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: