O mămică din Gorj a primit 2.000 de lei de la primărie

O proaspătă mămică din comuna Bărbătești a primit 2000 de lei de la autoritățile locale după ce a dat naștere celui de-al doilea copil. 

 

A fost posibil acest lucru în baza unui hotărâri a Consiliului Local din comună pentru a stimula tinerele familii să facă copii. 

Ana Elena Postelnicu este prima mămică din comună care beneficiază de acest sprijin financiar din partea autorităților locale. 

"Primăria Bărbătești acordă, începând cu luna februarie, un stimulent pentru nou-născuţi, în vederea sprijinirii familiilor cu domiciliul în comună. Astazi 18.05.2023 am invitat la sediul Primariei Bărbătești pe doamna Postelnicu Ana Elena din comuna noastra, primul beneficiar al stimuleantului financiar pentru nou-născuți în suma de 2000 lei. 

Conform Hotărârii Consiliului Local Bărbătești, stimulentul financiar pentru primul născut, este de 1500 lei, pentru al doilea născut este de 2000 lei, iar pentru al treilea și pentru următorii născuți este de 2500 lei. Sumele necesare vor fi alocate din bugetul localității. Sprijinul financiar se acordă o singură dată pentru fiecare nou-născut, pe bază de cerere și documente justificative", anunță primarul din Bărbătești, Adrian Mangu.

Vizualizări: 2,478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: