Pe ce sporturi pariezi online cu Unibet

Unibet este unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri sportive si jocuri de cazinou online la nivel european si una dintre primele agentii care au primit licenta pe 10 ani, pentru activitatea desfasurata in Romania. Este asadar o optiune de top pentru toti pasionatii de pariuri sportive, cu o oferta care merita atentia atat la nivel amator, cat si profesionist. Iata o parte dintre sporturile de nisa pe care ai ocazia sa mizezi pe site-ul acestei case de pariuri.

 

Box

Sport in care favoritul are, conform statisticilor, 50% sanse sa castige sau sa piarda aproape fiecare partida la care participa, boxul este una dintre optiunile de pariere pe care o au la dispozitie cei care cauta solutii pentru cote mai bune si castiguri mai mari.

Daca te informezi corect asupra sportivilor care lupta, nu te lasi indus in eroare de rezultatele meciurilor anterioare si ramai la pariuri simple, poti castiga cu pariuri pe box, mult mai usor decat in cazul altor sporturi.

Poti sa pariezi cu Unibet, la box, atat pre-meci, cat si live, avand la dispozitie permanent aproximativ 15 – 20 de meciuri. Optiunile de pariere nu sunt foarte extinse, incluzand pariuri pe castigator, pariu pe metoda castigatoare, numar de runde si combinate. Cu cote de pana la 40.00 – 41.00 mizele se pot transforma insa rapid in venituri foarte interesante.

Bandy

Iti place hocheiul pe gheata, dar intelegi mai bine regulile de la fotbal? S-ar putea sa ai sanse mai mari de castig daca pariezi pe bandy cunoscut si sub numele de fotbal de iarna. Foarte popular in Rusia si tarile nordice, bandy este jucat intre doua echipe de cate 11 jucatori, cu crose si o minge, pe un teren de gheata, care are aceleasi dimensiuni ca unul standard de fotbal. Similar este si timpul de joc, format din doua reprize a cate 45 de minute.

Oferta Unibet pentru pariuri pe bandy include in principal evenimente din liga Suediei si a Norvegiei, cu statistici actualizate despre echipele care se intalnesc (media golurilor pe meci, cea mai clara victorie, numarul de victorii, loc in clasament, ultimele intalniri si scorurile cu care s-au finalizat etc.). La categoria piete de pariuri, ai posibilitatea sa pariezi pe total goluri (final, prima repriza, a doua repriza), handicap, scor exact, sansa dubla etc.

Yachting

Unibet este unul dintre putinii operatori de pariuri online care pune la dispozitie si posibilitatea de a miza pe competitii de yachting, sport cunoscut si sub denumirea de sailing sau navigare sportiva.

Pariurile pe cursele de sailing includ in principal posibilitatea de a miza pe castigatorul cursei, primii 6 care trec linia de final, handicap pentru castigator etc. In prezent, oferta Unibet iti pune la dispozitie sansa de a paria pe cursa Sydney to Hobart 2020, care este programata pe 26 decembrie, urmatorul eveniment inclus in oferta fiind Cupa Americii din 2021.

Trotting

Trottingul este un sport de nisa dedicat celor care iubesc cursele de cai, dar cauta niste optiuni de pariuri mai putin populare. In cadrul acestui sport, caii alearga pe pista tragand dupa ei mici vehicule pe doua roti, in care sta jocheul. Competitiile de trotting sunt foarte populare in Noua Zeelanda, Australia, America si Europa. La noi in tara sunt mai putin cunoscute, insa trottingul se numara printre sporturile de nisa pe care le vei gasi cel mai adesea incluse in ofertele agentiilor de pariuri online, printre care se numara si Unibet.

Nu te astepta la o oferta foarte generoasa, optiunile de pariere fiind reduse. Insa gasesti pe Unibet cele mai importante competitii ale zilei.

Cyclocross

Ramura a ciclismului foarte putin cunoscuta la noi, ciclocrosul este un sport spectaculos, de forta, pe trasee cu lungimea medie de 2 – 4km, cu noroi, nisip, pante abrupte si obstacole. In calendarul Federatiei Romane de ciclism, ciclocrosul este prezent cu Campionatul National de Ciclocros si inca doua evenimente de amploare ceva mai redusa.

Pariurile pe cyclocross nu sunt nici ele foarte populare in Romania, dar pe Unibet ai sansa sa mizezi pe evenimente internationale foarte bine cotate precum Campionatul Mondial, care in 2021 va avea loc la Oostende, in luna ianuarie si Cupa Mondiala de la Namur, in derulare in lunile decembrie 2020 – ianuarie 2021.

Poti paria pe castigator si ocupantii locurilor 1 – 3, marja victorie si cea mai buna pozitie in clasament dupa eveniment.

Golf

Este suficient sa urmaresti filme englezesti pentru a sti cate ceva despre golf. Pariurile pe acest sport necesita insa ceva mai multa implicare. Desi este un sport de nisa, mai putin popular in Romania, lista de competitii puse la dispozitie de Unibet arata surprinzator de bine. Poti miza pe rezultate din PNC Father Son Challenge 2020 din Turul Campionilor si evenimente din turul LPGA, pe final de an, Ryder Cup in editia 2021, Turneul Masters 2021, The Open Championship 2021 etc. Optiunile de pariere sunt destul de variate, de la mize pe castigatorul turneului si pana la victorie la diferenta, cel mai bun fost campion, jucatorii de pe primele 4 pozitii, cel mai bun jucator american/asiatic/european de pe continent etc. Suficient de multe optiuni pentru a pune la bataie toate cunostintele pe care le ai din domeniu.

Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: