O mie de gorjeni cer bani pentru căldură

Peste 1.000 de târgujieni au depus cereri pentru subvenția la încălzire. Cele mai multe cereri au fost pentru  subvenții la încălzirea cu gaze naturale. Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 19 noiembrie.

Potrivit reprezentanților Direcției pentru Protecție Socială Târgu Jiu, beneficiarii nu trebuie să aibă un venit mai mare de 615 lei pe membru de familie. Dosarele trebuie să conțină acte care să ateste veniturile, adeverință de la asociația de locatari, dar și o factură de gaze sau curent. Cei care au mai multe de 3.000 de lei în bancă, mașini mai noi de zece ani sau mai multe locuințe în proprietate nu pot primi subvenție.

Reprezentanții Direcției pentru Protecție Socială vor efectua controale la domiciliul solicitanților pentru a vedea dacă aceștia se încadrează sau nu în condițiile impuse de lege. „De la un an la altul au fost mai puţine solicitări. Probabil că nu s-au mai încadrat în condiţiile prevăzute de lege. An de an legea a devenit tot mai strictă”, a declarat Alina Toader, director în cadrul Direcţiei de Protecţie Socială din Primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: