O noapte de arest pentru un șofer

Un tânăr de 26 de ani, din comuna gorjeană Crasna, a fost reținut duminică pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care are acest drept anulat.

Polițiști din cadrul Postului de Poliției Turcinești l-au identificat pe bărbat pe DJ 664, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia verificării efectuate în bazele de date a rezultat faptul că acesta are dreptul de conducere anulat.

Cel în cauză va fi prezentat luni Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare, transmite IPJ Gorj

Probleme are și  un bărbat de 44 de ani, din municipiul Focșani, județul Vrancea, care a fost prins de polițiștii gorjeni în timp ce conducea un ansamblu de vehicule cu semiremorcă, pe DJ 674 Ionești, având o concentrație de 0,64  mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de o persoană care se află sub influența alcoolului, a precizat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: