O școală întreagă s-a mobilizat pentru o familie nevoiașă din Fărcășești

Un strop de bucurie pentru o familie cu posibilități materiale reduse din comuna gorjeană Fărcășești. Elevii de la Școala Gimnaziaă „Ecaterina Teodoroiu” au pus mână de la mână și le-au dus daruri copiilor. Atât școlarii, cât și dascălii au vrut să aducă un zâmbet pe buze acestei familii și au mers personal să ajute.

Jucării, alimente și haine au ajuns la familia din comuna Fărcășești. Elevii și profesorii de la Târgu Jiu au rămas impresionați de povestea acestei familii încercate de soartă și au vrut să îi fie aproape în prag de sărbători.

Mână de la mână, voluntarii au reușit să umple o cameră cu daruri. „Scoala Gimnaziala „Ecaterina Teodoroiu” a donat ca in fiecare an de Craciun, cu ajutorul elevilor, parintilor si cadrelor didactice, alimente, haine, jucarii si bani unei familii nevoiase din comuna Farcasesti. Multumim tuturor pentru implicare si speram sa se rezolve situatiei actelor pentru a putea beneficia de alocatie!”, a fost anunțul celor de la Școala Gimnaziaă „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.

Vizualizări: 4,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: