Campanie pentru copiii din Novaci. „Dăruiți zâmbete împreună cu Moș Crăciun!”

Campanie pentru sute de copii care nu sunt pe lista lui Moș Crăciun. Novăcenii sunt chemați să aducă un zâmbet pe chipul copiilor mai puțin norocoși. Campania „Dăruiți zâmbete împreună cu Moș Crăciun” a fost inițiată de reprezentanții Casei de Cultură din Novaci. Voluntarii vor strânge fructe, dulciuri, haine și jucării pe care le vor oferi micuților înainte de Crăciun.

„Se spune ca dacă faci fapte bune de Crăciun, vei avea parte de un an nou mai bun. Ce fapte pot fi mai bune decât cele care aduc zâmbete pe chipul unor copii? Pentru a le bucura sufletul, veniți alaturi de noi în campania Dăruiți zâmbete împreună cu Moș Crăciun!”, este apelul celor de la Casa de Cultură din Novaci.

Novăcenii care vor să umple sacul moșului sunt așteptați cu daruri ce vor fi împărțite copiilor din zonă. Donațiile se primesc la Casa de Cultură Novaci. Voluntarii sunt așteptați să împacheteze cadourile vineri, 20 decembrie, de la ora 11.

Cadourile vor fi împărțite copiilor duminică, 22 decembrie, în piața din Novaci, unde, de la ora 10.30, va avea loc și un spectacol folcloric și de colinde în aer liber.

Vizualizări: 1,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: