Trei tinere mămici, plânse de colegi

Cancerul face ravagii și medicii sunt îngrijorați de creșterea numărului de bolnavi. Din păcate nu puțini sunt cei care mor. Trei instituții din Gorj sunt în doliu în aceste zile, după ce femei tinere, în floarea vieții, au căzut răpuse de boală.

Salariații unei primării din Gorj sunt în doliu după ce au aflat de decesul colegei lor Flavia Șandru, la doar 37 de ani. Economist la Primăria Rovinari, Flavia Șandru a fost răpusă de cancer, decesul survenind marți noapte la un spital din Cluj. Flavia a lăsat în urmă o fetiță în clasa a VII-a. Primarul din Rovinari, Robert Filip, a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de facebook: „Primăria și Consiliul Local Rovinari, cu mare durere, își iau rămas bun de la OMUL, distinsa prietenă și deosebita colegă Emanuela-Flavia Șandru. Suntem recunoscători pentru bunătatea colegei noastre și vom păstra curată amintirea acesteia ca un Om de o mare căldură sufletească și generozitate, măcinată însă de o crâncenă boală, care nu a împiedicat-o să se dedice în totalitate mamei și fiicei sale dragi, precum și comunității noastre. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-i dea odihnă și să mângâie sufletul copilei sale!”.

Tristețe printre colegi

Doliu este și la Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Gorj, după decesul psihologului Gabriela Pătrașcu, și în urma ei rămânând o fetiță de câțiva anișori. „Suntem alături de colegul nostru Alin Pătraşcu, în aceste momente grele pricinuite de pierderea fulgerătoare a soţiei sale şi colegei noastre Maria Gabriela Pătraşcu, bună profesionistă, un om de excepţie, întotdeauna atentă la suferinţele şi nevoia sufletului de a fi alinat. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar pe tine şi pe fetiţa ta să vă mângâie!”, a transmis colectivul DGASPC Gorj.

La începutul săptămâni, o femeie de aceeași vârstă, 40 de ani, bibliotecară la Biblioteca Județeană „Christian Tell” din Târgu Jiu, a fost răpusă de cancer. Colegii Fabiolei Neacșu au postat un mesaj emoționant pe Facebook: „De astăzi, lumea noastră, a bibliotecarilor din Biblioteca Județeană «Christian Tell» Gorj, a devenit mai tristă și mai pustie. Am pierdut o colegă dragă, Fabiola Neacșu, care nu a mai putut duce lupta cu suferința lungă și necruțătoare ce a cuprins-o. Fabiola a fost bibliotecarul perfect pentru copiii din comunitatea noastră. Datorită ei, copiii s-au apropiat de lectură și de bibliotecă și s-a creat o legătură ce sperăm să treacă testul timpului pentru a-i onora amintirea așa cum se cuvine. Pentru noi, colegii, Fabiola rămâne un om bun, frumos, un bibliotecar adevărat care a plecat prea devreme dintre noi și ne-a lăsat un gol imens”.

Galerie foto


Vizualizări: 6,833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: