O şoferiţă scapă miraculos fără răni grave. Povestește cum s-a întâmplat accidentul!

O şoferiţă a trăit o experienţă înfiorătoare în timp ce se deplasa dinspre București spre Gorj, în cursul nopţii trecute. Femeia a fost implicată într-un grav accident rutier, care s-a produs în mod neaşteptat şi a avut consecinţe devastatoare, mașina fiind distrusă. Cu toate acestea, într-un noroc incredibil, şoferiţa a scăpat fără niciun rău fizic major, însă a vrut să împărtășească cu ceilalți experiența traumatizantă. ”Mai aveam 30 min de autostrada, eram aproape de casă”, a scris ea pe o rețea de socializare.

 Şoferiţa povesteşte că, deşi respecta regulile de circulaţie şi se deplasa în mod adecvat, a fost lovită din spate de o maşină care circula cu viteză extrem de mare, estimată la aproximativ 150 km/h. Impactul puternic a provocat o mişcare bruscă a autovehiculului său şi a determinat-o să se izbească de parapetul autostrăzii.

Parapetul autostrăzii a jucat un rol crucial în salvarea vieţii şoferiţei, oprirea maşinii contribuind la evitarea unor consecinţe mult mai grave. Din fericire, vehiculul a rămas pe prima bandă a autostrăzii în urma accidentului, iar şoferiţa nu a suferit răni grave în urma impactului iniţial.

Maşina a fost grav avariată, provocând scântei şi degajând fum pe o distanţă semnificativă, fiind la un pas de dezastru. Conştientă de pericolul de incendiu, a reuşit să iasă în cele din urmă din vehicul prin geam, deoarece uşile erau blocate în urma accidentului.

Medicii care au evaluat starea fizică a şoferiţei au fost şi ei uimiţi de faptul că aceasta nu a suferit răni semnificative în urma impactului violent. 

”O masina a venit din spate cu viteza foarte mare, aproximativ 150/h, a intrat in mine brusc, impactul fiind foarte puternic si m-a aruncat mult, mult inainte! Am avut noroc cu parapetul autostradei, m-a salvat, parapetul mi-a oprit masina in final, tarata si frecata de el rau, pe acea distanta de nu stiu cate sute de metri! Am realizat ca a iesit fum din masina, pe acea distanta si eram constienta ca puteam lua foc din mers. Masina si-a mentinut drept pozitia, noroc, si norocul meu a fost ca am fost pe prima banda cu parapetul, de oarecum, mi-a oprit masina si m-a salvat! Aveam viteza de aproximativ 90/h, circulam regulamentar, m-am asigurat ca nu am nimic in spate si am zis ca pot conduce lejer, pana a aparut acea masina, acel individ care i-a fost distrasa atentia, aplecandu-se dupa sticla de apa, fara a reduce viteza, si practic nu m-a mai vazut, impactul fiind groaznic. Centura m-a tinut strans, iar tot airbagul din bord mi-a sarit in fata! Putea sa se intample tot ce e mai rau, in sensul ca puteam sa ies prin geam si sa raman desfigurata, putea sari usa sofer si sa intru eu in parapet, tarandu-ma de parapet, si mai puteam lua foc cum am specificat sau de a pune frana si rostogolindu-ma! Am ramas blocata, usile blocate si, in final, constienta am reusit sa ies pe geam! A fost groaznic, mi-am vazut moartea cu ochii cand m-am vazut aruncata! Am scapat ca printr-o minune!
El, a pus frana brusc, s-a rasturnat masina cu rotile in sus, s-a tarat pe autostrada, i-a iesit scantei si nu fusese nici la el de scapat! Amandoi puteam muri sau a lua foc”, a povestit aceasta!

Galerie foto


Vizualizări: 1,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: