O sportivă din Târgu Jiu a cucerit două medalii de aur

Avem sportivi de talie europeană la Târgu Jiu. Doi tineri atleți au obținut noi rezultate importante la Campionatul Național de Atletism de la Pitești. Sportiva Andreea Pîșcu, în vârstă de 22 de ani, a cucerit două medalii de aur și se pregătește pentru o nouă competiție.

Doi atleți din Târgu Jiu au participat la Campionatul Național de Atletism, care a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, la Piteşti. Niciunul nu se întoarce cu mâinile goale acasă. „Andreea Pîșcu, dublă campioană națională la Pitești. A obținut medalii de aur în probele de 1.500 și 5.000 de metri. După această competiție, ea va merge la Campionatul European de Tineret din Polonia. Adrian Garcea, juniorul, a reușit să câștige trei medalii la acest concurs și va merge, luni, cu mine la Campionatul European la Atletism, Juniori, din Italia. Sperăm să obținem rezutate bune și peste hotare”, a declarat antrenorul Ion Bură.

Andreea Pîșcu a obținut, doar în acest an, șapte medalii la diverse competiții naționale sau internaționale. A făcut parte din echipa României la Cupa Europei, unde a obținut rezultate foarte bune.

Galerie foto


Vizualizări: 2,849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: