O viaţă în beznă. Primăria i-a ajutat să aprindă becul

Familia Petec din comuna Scoarţa are curent de la sfârşitul săptămânii trecute. Angajaţii primăriei au pus mână de la mână pentru ca cei doi soţi să poată aprinde becul. Pe lângă sărăcia în care trăieşte, familia a fost lovită de multe necazuri.

De aproape două luni, angajaţii Primăriei Scoarţa au început să facă demersurile pentru ca micuţa casă în care locuiesc soţii Petec să fie branşată la curent electric. De sâmbătă, cei doi soţi au lumină în cămăruţa în care trăiesc. „Am fost alături de această familie şi bucuria a fost şi pentru mine când am văzut cele două becuri  aprinse. Eu le mulţumesc băieţilor care au stat aproape toată ziua în frig alături de mine”, a fost mesajul primarului Ion Stamatoiu.

Cei doi soţi, de 62, respectiv 75 de ani, nu au avut curent niciodată. Acum îşi doresc şi un televizor. Femeia este imobilizată la pat după un accident cu căruţa. În urmă cu câţiva ani, a rămas fără ambele picioare. Nici cărucior cu rotile nu avea. Tot primăria a reuşit să-i facă rost de unul, dar şi aşa se deplasează extrem de greu. Soţul ei este cel care are grijă de casă şi de animalele din gospodărie. Amândoi trăiesc din ajutorul primit de la stat pentru dizabilitatea femeii şi o pensie.

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: