Vezi unde preferă gorjenii să-și facă vacanța

Litoralul bulgăresc este în această vară în topul preferințelor gorjenilor. Ofertele din agențiile de turism s-au vândut ca painea caldă mai ales în stațiunile bulgărești de pe malul Mării Negre. Agenții de turism spun că alegerea gorjenilor este foarte bună câtă vreme prețurile au fost mai mici sau la fel ca în România, cu diferența că cele din Bulgaria sunt all inclusiv.
Gorjenii au luat cu asalt agențiile de turism din Târgu Jiu, însă nu să-și cumpere o vacanță pe litoralul românesc, ci mai degrabă un sejur în Bulgaria. Dacă anul trecut Turcia era destinația cea mai solicitată de gorjeni, anul acesta Bulgaria s-a vândut extrem de bine. ”O destinație care anul acesta a mers foarte bine e Bulgaria. Stațiunile de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, respectiv Sunny Beach, Albena, Nisipurile de Aur, s-au vândut foarte bine. Este pe primul loc în preferințele gorjenilor, anul trecut a fost Turcia, dar anul acesta e Bulgaria. Aleg Bulgaria pentru prețul foarte bun, două persoane cu intrare în iulie, 7 nopți cu all inclusiv, 530 de euro”, a spus Virgil Dănăricu, reprezentat agenție de turism.
Nici litoralul românesc nu a fost complet dat la o parte. Un bilet în Mamaia s-a vândut cu 1.200 de lei de persoană cu toate mesele incluse. Mai mult, începând cu acest an litoralul românesc a devenit mult mai încăpător. ”Litoralul nostru, cu fonduri europene, anul acesta s-au mai amenajat aproape 40 de kilometri de plajă, este o chestiune extraordinară, s-a lărgit plaja din Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Plaja Modern din Constanța este enormă în momentul de față și se așteaptă un flux foarte mare de turiști”, a spus Virgil Dănăricu, reprezentant agenție de turism.
Potrivit agenților de turism, au fost câțiva gorjeni care au optat în acest an și pentru destinațiile exotice cum ar fi Republica Dominicană, Ibiza, Palma de Mallorca, pentru care au plătit și 2.000 de euro, două persoane.

Vizualizări: 3,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: