O viaţă marcată de multe tragedii. Mariana Piţigoi a ajuns la ceruri!

Avea 63 de ani, dar viaţa i-a fost curmată de o boală care a măcinat-o. Mariana Piţigoi Mărăcine era o artistă iubită în Gorj, care nu a mai putut cânta în ultimii ani, din cauza tragediilor care i-au măcinat viaţa. Şi-a spus povestea în octombrie, într-un interviu, când încerca să îşi vândă colecţia de costume populare, pentru a avea bani de tratament.

Mariana Piţigoi Mărăcine a avut o viaţă grea încă din copilărie. Avea cinci ani când şi-a pierdut sora şi la 15 ani a rămas fără tată. În ultimii ani a primit lovitură după lovitură, iar asta i-a slăbit organismul.

Artista dădea în luna octombrie ultimul interviu din viaţa ei. Încerca să îşi vândă colecţia de discuri şi costume populare vechi de o sută de ani, pentru a face rost de bani pentru tratament. „Să-mi dau această colecţie a sufletului meu, dacă se poate, să merg mai departe”, spunea cântăreaţa în octombrie.

Organismul îi era slăbit însă. „Nepoţica, fata mea şi apoi tatăl copiilor mei s-au dus într-un an şi jumătate, toţi”, spunea artista. Prima a murit nepoţica, în 2011, făcând infarct la numai 17 ani. A urmat fiica, aceasta neputând trece peste moartea adolescentei. „La aproape 17 ani a făcut un infarct în somn. De la o răceală s-a dus. Fiica mea nu a mai putut mânca, nu a mai putut zâmbi, în câteva luni a terminat cu viaţa şi fata mea”, povestea Mariana Piţigoi. La doar câteva luni, i-a murit şi soţul.

Artista nu şi-a pierdut credinţa, în ciuda multelor lovituri pe care le-a primit de la viaţă. „Nu mi-am pierdut credinţa în Dumnezeu. Mi s-a arătat în vis, că nu m-a părăsit şi nu mă va părăsi niciodată. Să nu mă supăr că mi-a dat această cruce”, spunea cântăreaţa cu câteva luni înainte de a pleca şi ea spre ceruri. Mariana Piţigoi Mărăcine ştia deja că are cancer. I-a dat putere credinţa că, atunci când va pleca din această lume, va fi alături de familia ei. Artista a fost condusă duminică pe ultimul drum.

Vizualizări: 3,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: