Obiectivul lui Iencsi era salvarea de la retrogradare. Condescu voia promovarea

Adrian Iencsi s-a declarat surprins de faptul că a fost demis de la Pandurii, echipă la care își fixase singur obiectivul: salvarea de la retrogradare. Asta deși singurul acționar care mai pierde timpul pe lângă echipă, Marin Condescu, spune că obiectivul este promovarea în Liga I.

Pandurii a renunțat la Adrian Iencsi după eșecul de sâmbătă de pe teren propriu, 0-1 cu Olimpia Satu Mare. Pandurii nu reușise nicio victorie pe terenul de la Motru, dar cu toate astea Iencsi este surprins de demitere. „Probabil că pretenţiile sunt mai mari din partea conducerii. Cum poţi să tragi la promovare? O echipă care îşi propune asta trebuie să fie deja creată, să facă pregătirea împreună, eu aşa consider”, a spus Iencsi, citat de Liga2.ro. Fostul antrenor al gorjenilor crede că echipa ar fi arătat altfel după pregătirea din iarnă.

Condescu a spus că despărțirea de Iencsi a fost una amiabilă: „S-a ajuns la această despărţire din cauza rezultatelor, dar problema la ultimul meci de acasă nu a fost atât rezultatul, ci comportamentul echipei, care nu avea chef de fotbal. Iencsi a moştenit un lot, dar jumătate din jucători i-a adus el, a avut libertatea necesară. A fost o despărţire corectă, fără supărare, omul n-a cerut nimic în plus decât plata la zi. Nu există alt obiectiv decât promovarea, suntem la şase puncte de baraj. Dacă Iencsi crede că e normal doar să vrem salvarea de la retrogradare, trebuia să-şi dea demisia de când a semnat cu noi”, a comentat Condescu.

PREGĂTIRE

Marţi, Pandurii va juca, în Valea Domanului, cu CSM Şcolar Reşiţa, în turul 4 al Cupei României, faza naţională. Duminică, de la ora 15:30, joacă la Şiria, în etapa a 11-a a Ligii 2, cu UTA Arad. Echipa este pregătită de secunzii Ploaie și Gugu.

Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: