Olguța Berbec a decis unde face nunta. Locul este de vis!

Interpreta de muzică populară Olguța Berbec a stabilit data nunții, 6 noiembrie. Tot atunci va avea loc și botezul deoarece nu mai este mult până aduce pe lume primul copil. Căsătoria civilă a avut loc acum câteva luni, dar în noiembrie va fi căsătoria religioasă și botezul. Olguța Berbec și-a ales și restaurantul de lux unde va avea loc petrecerea.

Locația de vis, așa cum o numește și ea, este în Timișoara, unde locuiește după căsătoria cu Remus Novac. “Aseară am cântat la o nuntă frumoasă, într-o locație de vis...VENUE...aici va avea loc si cel mai așteptat moment din viața noastră...petrecerea de nuntă și botez...”, a scris aceasta pe pagina de socializare.

Venue este cea mai sofisticată locațiepentru evenimente, din Timișoara. Are o arhitectură unică și elegantă, în stilul specific Art Deco, și poate găzdui circa 500 de invitați. Un meniu la această sală de evenimente costă între 200 și 270 de lei.

Locația dispune de două săli de evenimente, grădină, piscină și foișor. Se pare că proprietarii s-au inspirat din filmul cu Leonardo DiCaprio, Marele Gatsby, atunci când au gândit această locație.

Galerie foto




Vizualizări: 6,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: