Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Chitaristul Rolling Stones, tată de gemene la 69 de ani

Chitaristul trupei Rolling Stones Ronnie Wood, care împlinește miercuri 69 de ani, a devenit tată pentru a cincea oară după ce a treia sa soție a născut două fetițe gemene, a informat un purtător de cuvânt al rockerului, citat de AFP și preluat de Agerpres.

'Sally și Ronnie Wood au plăcerea să vă anunțe nașterea gemenelor lor Gracie Jane (2,72 kg) și Alice Rose (2,58 kg). Fetițele au venit pe lume la 30 mai, la orele 22.30, și toată lumea este foarte bine. Bebelușii sunt perfecți", a subliniat reprezentantul chitaristului într-un comunicat.

Ronnie Wood s-a căsătorit cu Sally Humphreys, o producătoare de teatru în vârstă de 37 ani, în decembrie 2012, avându-l pe Rod Stewart drept cavaler de onoare.

Ronnie Wood mai are patru copii din primele două căsnicii. Cei patru copii i-au dăruit până acum chitaristului The Rolling Stones nouă nepoți.

Ronnie Wood a fost căsătorit cu modelul Krissy Findlay, din 1971 până în 1978, și cu modelul Jo Karslake, din 1985 până în 2009.

Vizualizări: 1,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: