Olguța Berbec, amintire de la bunica ei

Toată lumea vorbeşte în aceste zile despre Regele Mihai şi nu puțini sunt cei care ştiu din familie poveşti legate de acesta. Este cazul cântăreței de muzică populară Olguța Berbec, care a povestit ce însemna Regele Mihai pentru bunica ei.

„Bunica mea a murit acum trei ani, la vârsta de 93 ani... în toată viața ei când era întrebată câți ani are, spunea cu mândrie: «de un leat cu Regele». O femeie fără şcoală care a cunoscut vremuri cu adevărat grele găsea motiv de bucurie, în simplul fapt că era născută în acelaşi an cu Majestatea Sa. Probabil că şi acum, acolo unde este, de-ar fi întrebată ar spune: am trăit în vremea Regelui Mihai l”, este amintirea împărtăşită de Olguța Berbec cu prietenii ei.

Mai mulți prieteni ai artistei i-au împărtăşit pe pagina de socializare poveşti similare cu bunicii lor, marcați de întâlnirile avute cu fostul suveran al României.

O reacție pe pagina de socializare a avut şi cântăreața Niculina Stoican. „Mulțumire Majestate, pentru identitate şi istorie! Iertare Majestate, pentru rătăciri şi necunoaştere! Prețuire Majestate, pentru iubire şi modestie! Odihnă şi pomenire veşnică în țara ta, România!”

Vizualizări: 3,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: