Cel mai aşteptat eveniment monden al anului la Târgu Jiu. Începe balul!

Actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu se pregătesc de petrecere. Duminică, 17 decembrie, va avea loc Balul Teatrului, considerat în trecut cel mai aşteptat eveniment monden al anului. La manifestările de duminică, care vor cuprinde şi un spectacol de ventrilocie şi câteva numere de step, vor putea lua parte şi iubitorii teatrului, 100 de bilete fiind scoase la vânzare.

Balul Teatrului se află anul acesta la cea de-a VII-a ediţie. Manifestările vor începe de la ora 19.00. Mai mulţi actori vor avea reprezentaţii în cadrul acestui eveniment: Ion Alexandrescu, Valeriu Bâzu, Cosmin Brehuţă, Oana Brânzan, Dan Calotă, Andreea Chiriţescu, Mădălina Ciobănuc, Pompiliu Ciochia, Vasile Ciora, Cornelia Diaconu, Cristinel Dobran, George Drăghescu, Marian Negrescu, şi alţii.

Balul este regizat de către Andrei Mihalache. „Am fost chemat să fac un spectacol festiv, dar care se doreşte a fi un spectacol, nu unic cum era până acum, ci un spectacol pe care spectatorii să-l mai poată vedea şi după. Balul se va chema «Dacă dragoste nu e», pentru că în acest spectacol, care este un soi de spectacol de revistă, toată trupa va încerca să vă facă să zâmbiţi. Vor cânta, vor dansa, îşi vor arăta toate talentele. Nu ne puteam lega decât de dragoste, sub diferitele ei forme”, a declarat regizorul Andrei Mihalache.

În cadrul acestui bal va avea spectacol şi Crina Zvobodă, singurul artist-ventriloc din România, recunoscut mondial, şi fostă concurentă la emisiunea „Românii au talent” de la Pro tv. De asemenea, cei prezenţi vor putea asista la câteva numere de step, oferite de dansatorul gorjean Adrian Strâmtu. Organizatorii au pregătit şi alte surprize. 

BILETE

Cei interesaţi să ia parte la eveniment trebuie să se grăbească. Doar o sută de bilete au fost scoase la vânzare, costul unui tichet fiind de 30 de lei. „Programul la casa de bilete este de la 9 la 13 şi de la 17 la 19, în fiecare zi începând de astăzi, inclusiv duminică”, a precizat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al teatrului. 

Balul va fi repetat şi în 2018 la teatrul din Târgu Jiu. „Ne vom reîntâlni cu acest spectacol în noul an, poate chiar în prima jumătate a lunii ianuarie”, a precizat managerul teatrului, Cosmin Brehuţă.

Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: