Oltenii sunt optimiști înaintea meciului cu FCSB

Universitatea Craiova va juca duminică seara, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 26 din Liga 1 cu FCSB.

La conferința de presă organizată înaintea deplasării la București, Eugen Neagoe s-a arătat extrem de optimist. Antrenorul Universității Craiova a avut cuvinte de laudă și la adresa jucătorilor de la FCSB, însă speră ca elevii săi să rămână cu toate cele trei puncte din acest joc. "Este un joc foarte important. Știți foarte bine rivalitatea care există între cele două formații. Am crescut și eu cu această rivalitate. FCSB sau Steaua și Dinamo erau echipele cu care întotdeauna era important să obținem rezultate bune. Sunt convins că băieții sunt capabili să facă un joc frumos și să obținem cele trei puncte, pentru că sunt foarte importante. Au jucători foarte buni cei de la FCSB, dar și noi avem. Sper ca băieții să demonstreze că suntem mai valoroși decât cei de la FCSB. Mai avem încă două antrenamente până la joc și cred că au înțeles ceea ce le-am cerut. Îmi doresc să fie un joc spectaculos și să nu primim gol. Am lucrat și fazele fixe, pentru că nu vreau ca cei de la FCSB să ne prindă descoperiți.

(n.r. despre absența lui Compagno) Este mai puțin important dacă va juca Compagno sau nu. Chiar nu mă interesează în acest moment. Vreau doar ca jucătorii noștri să fie sănătoși la ora partidei. Fizic, ei arată destul de bine. E mai puțin important cine va juca la FCSB, pentru că și ei au jucători valoroși”, a spus Neagoe, la conferința de presă.

Unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, Andrea Compagno, s-a accidentat la unul dintre antrenamente și este incert pentru partida de duminică.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: