Se anunță măsuri dure la Universitatea Craiova

Patronul formației Universitatea Craiova anunță noi măsuri dure la formația din Bănie după plecarea celor șapte fotbaliști. Mihai Rotaru anunță că se reconsideră obiectivul echipei pentru acest sezon.

Universitatea Craiova a renunțat la șapte fotbaliști în iarnă, însă Mihai Rotaru nu are de gând să se oprească aici și anunță noi plecări de la trupa din Bănie. „Este o reconsiderare a obiectivelor clubului, o reîntinerire. Au fost jucători care nu mai intrau în planurile noastre. Luăm în calcul despărțirea și de alți jucători. Că o facem acum sau în vară… O să vedem.

Ne dorim ca toți care sunt la echipa noastră să pună osul la treabă, să demonstreze că merită să fie la Universitatea Craiova. Nivelul clubului e superior locului ocupat în clasament. Aici mă refer la confortul jucătorilor, la pregătire, la medicamentație, etc”, a spus Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, la Digi Sport.

Lista celor șapte jucători care au plecat de la Universitatea Craiova în această iarnă: Denis Rusu (FC Buzău), Paul Papp (Petrolul), Dan Nistor (U Cluj), Eduard Florescu (FC Botoșani), Marian Danciu (CSM Slatina), Giedrius Arlauskis (liber) și Ivan Martic (U Cluj).

Vizualizări: 1,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: