Oltenii sunt pregătiți pentru duelul cu Rapid

Universitatea Craiova se pregătește pentru duelul cu Rapid de pe stadionul din Giulești. Antrenorul Mirel Rădoi și-a motivat jucătorii înaintea acestui meci spunând că la greu se văd caracterele tari iar clubul a transmis un mesaj asemănător și suporterilor.

Jocul cu Rapid este unul foarte important pentru olteni, deoarece ar putea acumula 33 de puncte în cazul unei victorii și pot urca pe locul doi cel puțin până meciul CFR-ului cu CS Mioveni programat duminică, 13 noiembrie, ora 18.00. Universitatea Craiova și-a motivat și suporterii pentru cea mai dificilă deplasare din țară și a transmis un mesaj războinic înaintea partidei cu Rapid. „Ce meci fierbinte și important ne așteaptă în Giulești! Genul de meci la care trebuie să strângem rândurile și să dăm cu toții, jucător, angajat al clubului sau simplu suporter, tot ce avem mai bun din noi. Dacă va fi victorie, depășim Rapidul în clasament și stăm bine, acolo sus, acolo unde ne dorim, acolo unde este locul Universității Craiova. Ușor nu va fi. Din contră, având în vedere atmosfera specială din Giulești, s-ar putea să fie cea mai dificilă deplasare din țară. Dar abia la greu se văd caracterele tari, acestea sunt meciurile în care trebuie să arătăm cine suntem. Suntem Știința și, având în vedere numeroasele meciuri importante din istorie în care i-am învins, știm și că probabil se tem de noi. Dacă vom face front comun așa cum am făcut dintotdeauna înaintea derby-urilor, au și de cine să se teamă. Când joacă cu echipe din București, Universitatea Craiova nu pune în teren doar ambiția și concentrarea celor 11 fotbaliști din teren, ci și emoțiile și sentimentele voastre, ale milioanelor de olteni care știm că și mâine seară așteptați victoria. Hai oltenii, haide Știința!”, a fost mesajul postat de Universitatea Craiova, pe Facebook.

Echipa pregătită de Mirel Rădoi va întâlni Rapid București în etapa a 18-a din Superliga, sâmbătă, 12 noiembrie, cu începere de la ora 20.30, pe stadionul din Giulești.

Vizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: