Au învins liderul și vor să ia trei puncte și cu a doua clasată

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca pe teren propriu în etapa a 14-a din Liga 2. Echipa lui Florin Stângă va întâlni sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, formația aflată pe locul doi în clasament, Unirea Slobozia.

ACS Viitorul Târgu Jiu va întâlni un adversar dificil în week-end, atunci când echipa pregătită de Florin Stângă primește vizita celei de-a doua clasate. Unirea Slobozia se anunță un adversar incomod  deși echipa vizitatoare a avut și un meci în Cupa României în aceste zile. Cei din Slobozia au remizat marți, scor 0-0, cu o formație din Liga 1, Petrolul Ploiești.

Pentru antrenorul gazdelor, Florin Stîngă, cel mai important este acum jocul echipei sale care vrea să fie de cel mai înalt nivel. „Anul trecut au prins play-off-ul, au o echipă bună. Nu au schimbat foarte multe lucruri și sunt conduși de un antrenor cu o vastă experiență. Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă bine organizată, o echipă care primește foarte greu gol și are în componență jucători buni, tehnici. Trebuie să ne ridicăm la cel mai bun nivel ca să putem obține un rezultat pozitiv”, a spus Stîngă înaintea acestui joc, precizând că a studiat atent adversarul în cupă: „Nu contează că au evoluat la mijlocul săptămânii, pentru că au folosit jucătorii care au prins mai puține minute în campionat. Am urmărit meciul, cunosc foarte bine echipa. Important e ceea ce facem noi. Nu ar fi o surpriză să câștigăm, pentru că în fotbal cel care are atitudinea mai bună și mai multă determinare reușește să se impună. Din păcate, facem foarte multe greșeli personale care duc la primirea acestor goluri. Lucrăm foarte mult la antrenamente să remediem aceste aspecte, dar din păcate încă suferim. Am avut discuții individuale, de grup, am încercat să înțeleg de ce primim atâtea goluri. Până la urmă, lipsa noastră de concentrare e de vină”.

Pentru acest meci ACS Viitorul Târgu Jiu are și un jucător indisponibil, pe Claudiu Dragu, care a suferit o contractură.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: