Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ostropel de pui: cum faci sa iti iasa perfect, nici prea lichid, nici prea gros

Cum faci ca sa iti iasa un ostropel de pui perfect, fara cocoloase, cu sos nici prea lichid, nici prea gros.

Ostropelul de pui este unul dintre felurile de mancare preferate ale romanilor. Se consuma cat este fierbinte si merge de minune cu o mamaliga gatita ca la carte.

Pregatirea lui poate fi insa dificila pentru cineva care nu cunoaste toate trucurile retetei, deoarece sosul, elementul central al preparatului, poate iesi fie prea subtire, fie prea gros, fie cu cocoloase. Iata ce trebuie sa faci ca sa iti iasa un ostropel de pui perfect.

Reteta de ostropel de pui rosu

Pentru a prepara ostropel de pui rosu aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: un kilogram de pulpe de pui cu piele si os, jumatate de kilogram de rosii, o ceapa mare, o capatana de usturoi, 100 ml de vin alb sec, sare, piper, patrunjel verde, ulei.

Ostropel de pui: vezi aici care este secretul ca sa-ti iasa dulce si cremos.

Vizualizări: 1,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: