Pacienți fictivi, despre spitalul Târgu Jiu: Grozav. Ca la mama acasă!

Ce spun pacienții despre condițiile din spitalul de la Târgu Jiu ori despre mâncarea și serviciile medicale de aici? Totul e grozav! Cel puțin așa arată câteva recenzii ce apar pe site-ul unității medicale. Toată lumea pare impresionată de spital și de „mâncarea de nota 10, ca la mama acasă”.

Doctori care sunt amabili cu pacienții, îi tratează cu zâmbetul pe buze, mâncăruri delicioase, infirmiere care muncesc din greu să fie curat spitalul. Nu este o reclamă ori prezentarea utopică a unui spital, ci descrierile cu care se laudă unitatea medicală de la Târgu Jiu, care ar fi fost lăsate de foști pacienți ori rude ale pacienților. Atașate comentariilor, găsim poze la fiecare dintre cele trei comentarii favorabile la adresa spitalului, toate parcă decupate din reviste.

O anume Amalia, din Târgu Jiu, se declară extaziată de ce a găsit în spital: “Experiența mea aici a fost grozavă! Toată lumea a fost de ajutor, amabilă și plăcută. Toți aveau zâmbetul pe față atunci când mă întâmpinau. Îngrijirea pe care am primit-o a fost de top și vreau să mulțumesc tuturor”. Altă recenzie parcă ruptă de pe un site al unei pensiuni: “Felicitari personalului de îngrijire medicală, care este de nota 10, bucătăriei care a făcut mâncăruri delicioase, gătite ca la mama acasă, infirmierelor și îngrijitoarelor care muncesc atât de greu, încât să păstreze totul curat!”.

Și ultimul comentariu afișat, pe site-ul spitalului, la categoria "Ce spun pacienții", te face parcă să uiți condițiile reale din unitatea medicală. Parcă nici n-ar vorbi de același spital: “Eu și tatăl meu am petrecut mult timp la spitalul dumneavoastră și l-aș recomanda oricui. Serviciu rapid, excelent și personal foarte profesionist. Vă sunt recunoscătoare pentru ajutorul pe care l-am primit din partea dumneavoastra!”.

De pereți decojiți, paturi ruginite ori scaune bandajate sau mese de operații învechite nu pare să se plângă nimeni. În condițiile astea, pare greu de înțeles ce nu i-a plăcut ministrului Sănătății, Sorina Pintea, când a venit în control la spital și a văzut că igienizarea nu se face deloc ca la carte, circuitele sunt făcute fără cap și lăsate așa de zeci de ani, iar prin multe secții bate vântul, lucru tradus prin încrederea scăzută pe care o au gorjenii în personalul medical și în condițiile de aici.

Galerie foto


Vizualizări: 8,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: