Palmierii din Târgu Jiu, la umbra brăduţilor de Crăciun

Peisaj debusolant în centrul orașului Târgu Jiu. Chiar lângă palmieri au fost instalaţi brăduţii de Crăciun. Doar această zonă ar putea rămâne împodobită pentru sărbătorile de iarnă, iar târgujienii riscă să nu aibă nici pom de Crăciun. „S-a început montarea pieselor din ornamentul de sărbători pe Victoria-centru. Se va stabili, pe viitor, dacă vor fi acoperite și zonele de periferie. Deocamdată, nu s-a luat o decizie”, a declarat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, la Gorj TV.

Cine se ocupă de design? „Nu știu dacă a fost cineva care s-a ocupat de design sau de felul în care vor fi montate aceste piese. Presupun că există o persoană care a stabilit, în trecut, cum vor fi montate. Dacă cei de la Serviciul de Gospodărire Comunală au decis, la acel moment, că așa e frumos să fie montate, ce am putea să le spunem noi? Nu vine nimeni la domnul primar sau la oricine altcineva din cadrul Primăriei Târgu Jiu cu un plan să spună cum vor fi montate piesele de iluminat festiv”, a fost explicaţia purtătorului de cuvânt.

Trecătorii au început să-și facă cruce când au văzut grozăvia. Nu au înţeles legătura brăduţilor cu arborii tropicali. „Păi, palmierii nu-i bagă nimeni înăuntru? Poate îngheaţă la iarnă. Mă gândesc că avem oameni care se ocupă și de design și de tot. Nu prea dă bine, dar asta este”, a fost părerea unui târgujian.

Vizualizări: 528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: