Pandurii a pierdut la Oradea. Protestul lui Bogoi!

Pandurii a pierdut la limită meciul jucat sâmbătă la Oradea. Gazdele au marcat dintr-un penalti contestat de gorjeni. Antrenorul pandurilor, Adrian Bogoi, a fost trimis în tribună pentru proteste. El a continuat protestul şi la conferinţa de presă, care a durat doar 20 de secunde.

Echipa din Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, la limită, cu Luceafărul Oradea, unicul gol al partidei fiind înscris de gazde pe finalul reprizei a doua. În min. 80, Konate a fost acuzat de fault în careu, iar arbitrul din Baia Mare a dictat penalti şi a dat cartonaş galben. Adrian Bogoi a protestat şi a fost trimis în tribună. Claudiu Codoban a executat lovitura de pedeapsă, golul lui aducând victoria pentru orădenii aflaţi pe loc retrogradabil. S-a terminat 1-0, iar Pandurii rămâne pe locul 9, cu 21 de puncte acumulate după 14 etape de joc.

Foarte supărat pe faptul că echipa sa a primit penalti în minutul 80, tehnicianul pandurilor Adrian Bogoi a stat la conferinţa de presă doar 20 de secunde. „În semn de protest faţă de arbitraj, nu aş vrea să spun nimic, pentru că toate legile sunt în defavoarea noastră”, le-a spus Bogoi jurnaliştilor.

Orădenii au fost însă mulţumiţi de rezultatul care i-a scos din zona retrogradabilă, iar jucătorii au cântat în vestiar deja tradiţionalul „să vină banii la băieţi”, şi la Luceafărul Oradea fiind restanţe salariale.

Sâmbăta viitoare, Pandurii întâlneşte la Târgu Jiu, de la ora 11:00, echipa bucureşteană Metaloglobus.

Rezultatele etapei

Universitatea Cluj - ACS Poli Timişoara 4-0
CS Mioveni - Daco-Getica Bucureşti 2-1
Metaloglobus Bucureşti - CS Baloteşti 1-0
Energeticianul - Academica Clinceni 0-1
Aerostar Bacău - Ripensia Timişoara 2-0
FC Argeş - Dacia Unirea Brăila 4-1
ASU Politehnica Timişoara - UTA Arad 1-3
Luceafărul Oradea - Pandurii Târgu Jiu 1-0
Chindia Târgovişte - Sportul Snagov 4-1
Petrolul Ploieşti - SSC Farul Constanţa (luni)

Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: