Campionii la radiogoniometrie şi atletism, premiaţi de primărie

Şapte sportivi care anul acesta au înregistrat rezultate de excepţie în competiţii de talie naţională, europeană şi chiar internaţională vor fi premiaţi de administraţia locală din Târgu Jiu.

Valoarea totală a recompenselor financiare este de 18.000 de lei. Cei mai mulţi bani vor merge către atleţii Adrian Garcea şi Adela Băţoi, urmând ca fiecare să primească câte 5.000 de lei. Garcea este vicecampion balcanic la seniori, campion internaţional al României, multiplu campion balcanic, deţine două recorduri naţionale la 3.000 de metri în sală şi aer liber, însă este şi component la echipa de cros la Edinburg-Scoţia. Bălţoi s-a clasat pe locul al III-lea la campionatul balcanic de sală, este dublă vicecampioană la Campionatele Internaţionale ale României, a obţinut locul al III-lea la individual în Campionatul balcanic de alergare montană şi locul al II-lea cu echipa.

Vor fi premiate şi tinerele care au reuşit anul acesta să câştige medaliile de aur şi de argint la Campionatul mondial de radiogoniometrie din Koreea de Sud. Este vorba de echipa formată din Denise Mija, Valentina Marcu, Manea Ramona, Eliana Mija şi Daniela Burci. Trei dintre tinere vor primi câte 2.000 de lei, iar celelalte câte 1.000 de lei.

Un proiect de hotărâre privind acordarea acestor premii a fost realizat şi va fi supus aprobării Consiliului Local Târgu Jiu în şedinţa ordinară din data de 29 octombrie.

Vizualizări: 656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: