Pandurii a primit bani de la UEFA

Steaua, Astra, Dinamo si Pandurii au primit  veşti bune de la UEFA. Forul european a plătit sumele promise pentru cluburile care au trimis jucători la Euro, iar in România au ajuns peste 1 milion de euro.

Cu 4 jucători trimişi la naţionala - Pintilii, Stanciu, Chipciu si Adi Popa - Steaua este clubul care a încasat cel mai mult: 550.000 de euro.

Astra a avut trei jucători - Alibec, Lung si Gaman - si a încasat 400.000 de euro, iar Pandurii si Dinamo au primit cate 140.000 de euro pentru Cristi Săpunaru, respectiv Steliano Filip. UEFA a făcut plăţi in valoare de 150 de milioane de euro, iar banii au fost direcţionaţi către 659 de cluburi. Steaua este astfel pe plus, după o zi in care a făcut un transfer de 400.000 de euro - Dennis Man, atacantul de 18 ani de la UTA Arad.

Săpunaru, pentru care a luat Pandurii acum bani, a fost aspru criticat după meciul naţionalei cu Muntenegru. "Unde l-a văzut Daum pe Săpunaru mijlocaș, că la Astra nu joacă așa!? A jucat mijlocaș la Pandurii? Asta e culmea, acum trebuie să ne luăm toți după Pandurii!", a comentat Sorin Cârţu.

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: