„Brâncuşi” își pune pirostriile. Invitații de nuntă inedite

Tânărul actor târgujian Radu Tudosie își pune pirostriile. Este vorba chiar de actorul care l-a interpretat pe Constantin Brâncuși, în piesa „Infinitul Brâncuși”. Radu Tadosie se căsătorește luna aceasta cu aleasa inimii sale, o colegă de la teatrul din Petroșani. Invitațiile de nuntă sunt inedite, sub forma unor bilete de acces la teatru.

Radu Tudosie are 28 de ani și este din Târgu Jiu. A absolvit facultatea de actorie la Târgu Mureș, iar de circa patru ani lucrează ca actor la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani. Vreme de un an a lucrat și pentru Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Radu Tudosie a fost, în luna februarie 2017, personajul principal în piesa de teatru „Infinitul Brâncuși” a profesorului gorjean Valeriu Butulescu.

„Cinci zile și trebuie să mai memorez încă o dată aniversară”, a scris actorul pe Facebook, făcând referire la nunta la care va fi protagonistul principal, alături de aleasa sa, Amelia Toaxen. Tânăra este și ea actriță, la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani.

La postarea de pe Facebook, Radu Tudosie a atașat și fotografii cu invitațiile de nuntă. Acestea sunt sub forma unor bilete de teatru. Mirii fac parte din distribuție, nașii au calitatea de regizori, iar părinții celor doi tineri sunt producătorii. „Spre infinit înainte”, este mesajul scris de miri pe invitații.

Cununia religioasă va avea loc sâmbătă, 8 iulie, la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Târgu Jiu. Petrecerea se va desfășura la restaurantul Rebecca Events, din zona de sud a municipiului. 

Galerie foto


Vizualizări: 6,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: