Performanță pe stomacul gol la CS Pandurii

Județul Gorj a dat şi dă sportivi de performanță. Vorbim despre atleți care sunt angrenați, în aceste zile, în două competiții extrem de importante. Elevii antrenați de Ion Bură și Viorica Dima participă la Cupa Europei și Campionatul Balcanic de Alergare Montană. Cei trei nu sunt străini de performanță. Chiar dacă nu sunt motivați de autorități pentru medaliile aduse României la competițiile internaționale, sunt sfătuiți de mentorii lor să nu se dea bătuți.

Adela Bălțoi și Mihaela Ciovei sunt două dintre cele mai bune atlete ale Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu. Vor merge, la sfârșitul acestei săptămâni, la Campionatul Balcanic de Alergare Montană, care va avea loc în Bulgaria. „Avem cel puțin cinci copii în concursuri internaționale. Plecăm în weekend cu două sportive în Bulgaria, la Campionatul Balcanic de Alergare Montană. Am campionul României la maraton de cel puțin șase ani, am avut sportivi care au luat, cu echipa României, locul patru la campionatele de alergare montană, am sportivă care de șase ani este pe podium la Balcaniadă”, ne-a spus antrenorul Viorica Dima.

Și antrenorul Ion Bură va merge la Cupa Europei, organizată, pe 10 iunie, la Minsk, în Belarus. „Particip cu Andreea Pîșcu la această competiție, cu echipa României, și sper să facem o figură frumoasă. Cei care sunt de înaltă performanță mai pot primi ceva avantaje, însă cei mai mulți renunță să mai muncească, pentru că nu sunt motivați financiar”, ne-a explicat antrenorul Ion Bură.

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: