Pandurii, acuzaţi că sunt pe mână cu arbitrii

Pandurii Târgu Jiu a luat un punct în deplasarea de sâmbătă de la Ştiinţa Miroslava, printr-un gol marcat din lovitură de pedeapsă în minutele de prelungiri. Ieşenii au controlat partida şi consideră că au pierdut două puncte pe mâna arbitrului, dintr-un penalti inventat.

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat o nouă remiză, de această dată în deplasare, pe terenul celor de la Ştiinţa Miroslava. În prima repriză s-au consemnat ocazii notabile la ambele porţi, însă ieşenii au reuşit să deschidă scorul în minutul 28. Agrigoroaei a trimis o minge de la mijlocul terenului spre poarta gorjeană, Marin a simulat prelungirea balonului, care a ajuns la Taciuc, iar acesta l-a trimis de la 18 metri spre Stanca. La finalul primei părţi, portarul Stanca a primit cartonaş galben după ce l-a faultat pe autorul golului, Taciuc, scăpat singur spre poarta gorjeană.

Pandurii au început bine repriza a doua, având câteva ocazii de a înscrie, risipite de Bujor. Echipa din Târgu Jiu a evitat înfrângerea în Moldova, după ce a beneficiat de un penalti contestat în minutul 95. Ciprian Rus a înscris de la punctul cu var şi astfel gorjenii au plecat acasă cu un punct câştigat in extremis.

La sfârşitul partidei, antrenorul gazdelor, Adrian Kerezsy, a răbufnit la adresa arbitrilor. „Îmi felicit băieţii, dar nu putem lupta în asemenea condiţii. Munca întregului colectiv a fost distrusă de arbitri. Au dictat aiurea cinci minute de prelungiri şi am luat gol în minutul 94 dintr-un penalti inventat”, a declarat Kerezsy la finalul partidei.

Rezultate:

Sportul Snagov - Politehnica Timişoara: 1-0 

Foresta Suceava - UTA Arad: 2-3 

Luceafărul Oradea - Olimpia Satu Mare: 2-1 

Metaloglobus Bucureşti - Academica Clinceni: 0-0 

ASA Târgu Mureş - CS Afumaţi: 0-1

Dacia Unirea Brăila - CS Baloteşti: 2-2 

Ripensia Timişoara - Dunărea Călăraşi: 1-0

FC Argeş – AFC Hermannstadt: 0-0

Chindia Târgovişte – CS Mioveni: 3-0

Vizualizări: 772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: