Pandurii, apel la public pentru meciul orgoliilor

Atmosfera de la meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi ACS Viitorul Târgu Jiu se aşteaptă a fi una incendiară, nu numai din cauza caniculei instalate deja la ora jocului, ci mai ales datorită suporterilor.

Antrenorul Adrian Bogoi, cel care este la Pandurii de la promovarea în Liga I, şi ajută clubul în aceste momente dificile, face apel la publicul de la Târgu Jiu să îi fie alături lui şi echipei de tineri panduri: „Pentru noi contează foarte mult publicul care ne-a încurajat mereu,  chiar dacă am trecut prin momente mai dificile. Publicul de aici este cunoscător al acestui fenomen şi ştie cu ce probleme ne confruntăm în acest moment pentru că s-au rezolvat foarte puţine dintre probleme. Eu sunt convins că va fi alături de noi. Şi aş vrea să vină alături de noi în primul rând autorităţile locale, să revină alături de echipă, pentru că nu au fost cu noi de doi ani, nu a venit nimeni lângă echipă. Sunt foarte puţini oameni care stau în angrenajul nostru şi ajută echipa”.

În ceea ce priveşte jocul, Bogoi nu vede vreo favorită, dar doreşte ca echipa sa să se impună: „Nu pot să spun că există o favorită, vreau o atitudine bună a jucătorilor mei, de la acest aspect vreau să plecăm la meciul de sâmbătă şi vreau să luăm toate punctele puse în joc”.

Un impediment pentru public să vină la meci  ar putea fi căldura mare de la ora jocului, dar trebie să ia în calcul faptul că şi jucătorii vor evolua pe aceleaşi temperaturi caniculare, ba chiar mai mari având în vedere terenul sintetic unde temperatura ajunge la 40-45 de grade la ora jocului.

Meciul orgoliilor este programat sâmbătă de la ora 11:00, pe terenul sintetic, preţul unui bilet la acest joc fiind de 15 lei.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: