Cum alegi cele mai frumoase coliere dama

Inca din cele mai vechi timpuri simtul estetic al femeii si-a facut simtita prezenta atat in ceea ce priveste vestimentatia cat mai ales cu privire la accesorizarea acesteia cu diverse bratari, inele, brose, cercei si, bineinteles, cu nelipsitele coliere dama. Aspectul, forma, marimea, culoarea, materialul din care se confectioneaza cele din urma sunt atat de variate si imaginatia creatorilor este atat de bogata incat se poate vorbi fara a se exagera de mii de modele care mai de care mai atragatoare, mai originare, mai cool.

Astazi, nu se poate vorbi strict de un anumit model sau tipar in materie de coliere. Orice marime, forma, aspect, culoare este in trend daca se asorteaza cu tinuta vestimentara purtata intr-un anumit moment. O simpla privire in jur - la serviciu, pe strada, in mall sau in parc precum si la evenimente speciale (nunta, revelion, opera, teatru ) si imaginea abunda de femei al caror decolteu este decorat cu bijuterii si accesorii de la cele minimaliste, fine pana la coliere masive, decorate cu pietre si cristaluri.

Poti cumpara de aici : https://mahoni.ro/47-coliere

Tipuri de coliere dama in functie de model

Daca se face referire la materialul din care sunt executate acestea se poate incepe cu cele din panza, satin, matase, catifea decorate cu cele mai inventive brizbrizuri: pietre, paiete, margele, brose. Fie ca imita o cravata sau un papion, fie ca sunt purtate pe post de esarfa impletita sau legata la baza gatului, toate spun o poveste despre cea care le poarta. De regula, cele confectionate din material textil se recomanda tinutelor lejere, casual, de strada sau de concediu.

O alta categorie care trebuie mentionata aici este cea care are la baza metalul pretios sau semipretios (aur, argint, platina) accesorizat cu pietre pretioase, cristale swarovski, pandantive personalizate. Practic nu exista limite cand vine vorba de a creea, a concepe asemenea bijuterii.

Indiferent ca sunt vintage, office, sexi sau sofisticate, toate trebuie sa evidentieze personalitatea femeii, originalitatea ei, forta interioara, independenta si, de ce nu? – senzualitatea sa. O tinuta care pare a fi stearsa, anosta poate fi transformata intr-una stralucitoare, speciala daca este evidentiata cu aceste accesorii.

Avantaje achizitionare coliere dama

Este dovedit faptul ca o stare de rau, deprimanta, senzatia aceea ca nu ma simt bine in pielea mea - se poate transforma cat ai clipi intr-una pozitiva, increzatoare, daca se apeleaza la aceste simpatice bijuterii atasate unei tinute vestimentare adecvate.

Achizitionarea lor nu se poate face doar in scop personal ci si pentru daruirea, oferirea drept cadou unei persoane dragi a unui astfel de accesoriu. Cu siguranta efectul va fi unul notabil.

La mare cautare sunt cele confectionate hand made unde creativitatea, imaginatia, simtul artistic si estetic al creatorilor nu au limite. De la lantisoare fixe sau mobile, esarfe viu colorate cusute cu paiete sau pietre si pana la cele mai sofisticate confectionate din metal gravat sau cu insertii de culoare, paleta colierelor este infinita.

Tipuri de coliere in functie de silueta si personalitate

Cateva recomandari cu privire la tipul sau modelul potrivit in functie de marimea bustului si de vestimentatie ar fi: la un bust generos nu se recomanda un colier lung care sa scoata si mai mult in evidenta ceea ce se vrea ascuns ci, mai degraba, unul la baza gatului care sa atraga privirile doar asupra lui. Unei tinute multicolore nu i se va asorta in niciun caz un pandantiv viu colorat ci unul mai sobru, eventual monocolor. La o bluza sau rochie cu decolteul in V va da bine un lantisor lung, in cascada.

Pentru o femeie romantica, visatoare, gratioasa se recomanda bijuteriile fine, delicate, suave care sa creeze o legatura perfecta intre cea care le poarta, tinuta vestimentara si personalitatea sa.

Cum se procedeaza in cazul in care se doreste achizitionarea acestor minunate accesorii?- simplu! Internetul abunda de site-uri in domeniu. O simpla cautare va genera o multitudine de oferte care mai de care mai tentante ca model si ca pret. In functie de ce isi doreste fiecare si, bineinteles de pret, se poate selecta orice accesoriu. De la 5 lei si pana la sute de euro sau chiar mii (cele din aur sau platina batute cu diamante si pietre pretioase) toate sunt disponibile si abia asteapta sa fie cumparate.

Ca o concluzie finala, feminitatea, senzualitatea,forta, independenta sau delicatetea sunt trasaturi care pot fi cel mai bine evidentiate cu aceste accesorii denumite generic coliere dama.

Vizualizări: 2,604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: