Pandurii, aproape de un transfer. Negociază cu şase jucători!

Preşedintele pandurilor, Narcis Răducan, este în discuţii cu şase jucători, dar cu unul dintre ei este aproape de a semna un contract. Acesta a declarat că în câteva zile va finaliza discuţiile pentru ca aceştia să ajungă cât mai repede în cantonamentul din Olanda.

Edi Iordănescu are la dispoziţie un lot format din 20 de jucători, dar fără noutăţi faţă de sezonul trecut. Pandurii a reuşit doar să aducă la echipă jucătorii care au fost împrumutaţi sezonul trecut, David Lazar, Alexandru Ciucur, Valentin Munteanu şi Alexandru Dan şi doi dintre tinerii care au debutat sezonul trecut la prima echipă, Andrei Piţian şi Rodemis Trifu.

Preşedintele Narcis Răducan se află în cantonamentul echipei unde poartă negocieri cu jucătorii cu care se doreşte completarea lotului. De asemenea se doreşte şi readucerea în lot a unora dintre jucătorii care au încheiat în această vară contractele cu Pandurii Târgu Jiu. „Avem o strategie de a păstra jucătorii care au evoluat aici, dar ne gândim şi la aducerea unor noi jucători, discutăm cu staff-ul pentru a vedea ce vom transfera. Preconizăm undeva la 5-6 transferuri şi avem de unde alege“, a declarat acesta. Pandurii vizează posturi de fundaşi, fundaşi centrali şi mijlocaşi, primul vârf şi al doilea vârf. 

Răducan a adăugat că discuţiile cu un jucător de la echipă din ţară sunt la stadiul de semnare a contractului: „Nu am încheiat niciun transfer până acum, suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. Cu unul chiar mai este de semnat contractul. Dar nu pot să vă dau detalii despre acesta. Când va fi sigur o să anunţăm pe site-ul oficial“.  

În ceea ce priveşte meciurile de verificare, acestea vor fi perfectate în cel mai scurt timp, fiind vorba de cinci partide amicale, ce vor începe după de 18 iunie.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: