Gilortul Târgu Cărbuneşti ia cupa şi campionatul al doilea an consecutiv

Echipa Gilortul Târgu Cărbuneşti a primit titlul de campioană judeţeană la fotbal pentru al doilea an consecutiv. Finala Cupei României - faza judeţeană a fost disputată duminică la Stejari, unde fotbaliştii de la Gilortul Târgu Cărbuneşti au învins echipa Petrofac Ţicleni cu scorul de 3-2. În acest week-end, echipa Gilortul Târgu Cărbuneşti va susţine meciul de promovare în Liga a III-a, cu echipa Cetate Deva. Autorităţile locale nu au emoţii pentru prestaţia jucătorilor, ci se tem că nu vor avea bani pentru a susţine echipa într-o ligă superioară.

Echipa Gilortul Târgu Cărbuneşti a primit titlul de campioană judeţeană la fotbal, câştigând detaşat şi fără emoţii competiţia organizată de AJF Gorj în sezonul 2014-2015. După prima repriză deja conducea Petrofac cu scorul de 2-0. După pauză cărbuneştenii au mai redus puţin motoarele, iar echipa adversă, profitând de relaxarea din jocul celor de la Gilortul, a reuşit să egaleze scorul la 2. În final Gilortul Târgu Cărbuneşti a reuşit să mai înscrie încă o dată, câştigând astfel Cupa României.

La meciul desfăşurat duminică la Stejari au participat atât autorităţile locale, cât şi autorităţile judeţene. „După rezultatele extraordinare ale sezonului competiţional 2013-2014, când a câştigat eventul la nivel judeţean, şi anul acesta, echipa noastră de fotbal Gilortul Târgu Cărbuneşti a realizat eventul, demonstrând, astfel, faptul că rezultatele din sezonul trecut nu au fost întâmplătoare. Echipa a avut o evoluţie de excepţie pe durata Campionatului Ligii a IV-a, unde, cu bani putini, dar cu dăruire sufletească şi profesionism din partea tuturor, a realizat 21 de victorii, 1 joc s-a încheiat la egalitate şi a avut 2 înfrângeri, totalizând 64 de puncte şi un golaveraj foarte bun 70 goluri marcate şi doar 19 primite, situându-se la o distanţă de 15 puncte de ocupanta locului II –Unirea Cruşeţ”, a declarat Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Cărbuneşti.

Lotul echipei de fotbal Gilortul, campioană din Liga a IV-a, în anul competiţional 2014-2015, a fost format din: portari- Dragomir Narcis, Constantinescu Dragos, Lilea Remus; fundaşi- Lucean Ion Robert, Gioaga Bogdan Gabriel, Almajan Dumitru Darius,Fugaru Dragos,Cherciu Ovidiu, Predoi Daniel; mijlocaşi- Gavan Dragos, Gaman Mario, Fratilescu Eduard, Negrea Adrian, Buga Gabriel, Diaconu Iulian, Barbu Cristian; atacanţi-Tarhat Adrian, Priescu Cristian şi antrenor- Ionel Marius.

BARAJ

Barajul dintre CNS Cetate Deva şi Gilortul Tg. Cărbuneşti se va juca în dublă manşă, prima la Deva, pe 20 iunie, şi a doua la Tg. Cărbuneşti, pe 27 iunie, ambele meciuri urmând să înceapă la ora 17:30. Anul trecut, trupa gorjeană a ratat promovarea în eşalonul cu numărul trei, după 0-2 cu Minerul Mehedinţi, ambele goluri venind în minutele de prelungiri. 

Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: