Raliul va fi organizat! Dani Oţil, aşteptat să „se dea cu maşina” la Rânca

Aproximativ 50 de piloţi sunt aşteptaţi weekend-ul acesta la Rânca la startul Campionatului de Viteză în Coastă-Dunlop. Competiţia sportivă va avea loc, anunţă organizatorii, care spun că au reuşit să strângă sumele necesare desfăşurării evenimentului, chiar dacă nu au beneficiat de sprijinul autorităţilor judeţene. La start sunt aşteptaţi piloţi din mai multe ţări. Organizatorii spun că la start s-ar putea înscrie şi vedeta de la Antena1, Dani Oţil.

Cea de-a treia etapă din calendarul competiţional al Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop-Cupa Gorjului se va desfăşura conform programului anunţat, în perioada 13-14 iunie 2015, organizator fiind Clubul Sportiv Autocorex Târgu Jiu, membru al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Competiţia sportivă se va desfăşura pe DN67C Transalpina, traseu în lungime de circa 5 km, cu o pantă maximă de 12%. „Ne-am zbătut, n-am putut să-l lăsăm nefăcut, pentru că avem şi invitaţi de marcă din afara ţării. Am luat-o cu căciuliţa, la agenţi economici. Ne-am rugat şi noi de unul, altul. Raliul se va ţine, avem peste 50 şi ceva de participanţi, avem şi din afara graniţei, va fi campionul naţional al Bulgariei, Lyuben Kamenov, care are un un Mitsubishi Lancer de 650 de cai, ar mai fi campionii de la grupe  Paul Andronic, Lucien Hora, Ovidiu Zaberca, Lucian Răduţ şi alţi participanţi. Să vedem dacă vine şi de la Antena 1 domnul Dani Oţil. S-a dat la Braşov şi îl aşteptăm să vină. Înscrierile sunt până vineri la orele 19”, a declarat Constantin Ciufrilă, preşedintele Clubului Sportiv Autocorex.

Conform organizatorilor evenimentului, sâmbătă vor fi 6 urcări, din care 3 de recunoaştere şi 3 cronometrate, iar duminică vor fi 2 de antrement grilă şi alte 2 de concurs. Cei mai buni piloţi vor fi răsplătiţi cu premii care constau în cupe. Drumul va fi închis în cele două zile de competiţie de la ora 8 până la orele 19.30.

Spectatorii pot fi copiloţi, contra-cost

Maşinile care vor intra în competiţie vor fi manevrate doar de pilot. Vor putea să fie copiloţi din rândul spectatorilor, însă doritorii vor trebui să plătească o anumită sumă de bani. „Se poate merge şi în dreapta ca şi copilot invitat, aşa se numeşte. Numai dacă pilotul acela vrea să ai pe cineva. Taxa este de vreo 30 de euro. Banii îi încasează Federaţia Română de Automobilism Sportiv”, a mai spus Constantin Ciufrilă.    

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: