Pandurii ar putea amâna revenirea la antrenamente

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu aşteaptă încă decizia FRF privind data la care se va relua campionatul 2020 – 2021. În funcţie de această dată, echipele de Liga 2 îşi vor chema jucătorii la antrenamente în prima parte a lunii iulie sau chiar mai târziu.

Pandurii Târgu Jiu ar putea relua antrenamentele în cea de-a doua săptămână a lunii iulie sau chiar mai târziu, având în vedere faptul că atunci ar putea începe jocurile din play-off care se vor finaliza la începutul lunii august. Pentru a acorda timp de pregătire şi echipelor din play-off, dar şi celor care retrogradează din Liga 1, FRF va anunţa o altă dată pentru debutul campionatului Ligii 2, în funcţie şi de rezultatele de la licenţiere şi de sistemul de joc care se va adopta pentru noul sezon.

Cert este că la Pandurii se așteaptă ca Federația Română de Fotbal să decidă data la care va fi  reluat campionatul în Liga 2 pentru a stabili reunirea lotului, după cum a precizat directorul sportiv, Camilian Floroiu: „Vom stabili un program, mai avem discuţii, am discutat şi cu domnul profesor Cojocaru şi, în funcţie de data pe care o va stabili federaţia pentru reluarea competiţiei vom începe şi noi pregătirea. Undeva în perioada 6- 12 iulie cred că vom începe pregătirea”.

În ceea ce priveşte antrenamentele cu câte patru jucători, oficialul de la Pandurii are rezerve că s-ar putea efectua şedinţe de pregătire eficiente în acest mod: „Am văzut care este modul de pregătire, mai întâi cu câte patru sportivi şi e destul de delicat, fotbalul fiind un joc de echipă. Şi este foarte greu să poţi pregăti un joc făcând antrenamente doar cu câte patru jucători, chiar dacă îţi permite acest lucru să lucrezi foarte mult pe compartimente şi pe zone de joc, este un antrenament incomplet dacă nu reuşeşti să finalizezi antrenamentul cu un joc ca să poţi pune în practică ceea ce ai antrenat în acea zi”.

Jucătorii de la Pandurii nu s-au mai antrenat de la începutul lunii martie, atunci când s-a decis suspendarea campionatului. O parte dintre aceştia au mai efectuat antrenamente individuale la stadion, după ridicarea stării de urgenţă, dar majoritatea s-au pregătit acasă.

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: