Pandurii, fără emoţii la licenţierea pentru Liga 2

Liga 2 din România se află în această perioadă în procedura de certificare a cluburilor care solicită obţinerea licenţei. Acestea au depus dosarele cu documentele solicitate de FRF, iar gorjenii de la Pandurii spun că nu au emoţii în ceea ce priveşte obţinerea licenţei.

La fel ca în fiecare an, deşi de această dată ceva mai târziu din cauza pandemiei de coronavirus, a început la Liga 2 procesul de studiere a dosarelor de licenţiere depuse de cluburi. Acestea sunt analizate de comisiile de specialitate ale federaţiei în această perioadă, iar cei de la Pandurii Târgu Jiu spun că nu au emoţii pentru obţinerea licenţei. „Aşteptăm rezoluţia federaţiei în ceea ce priveşte dosarul de licenţiere, se vor studia documentele şi vom vede ce ne mai spun, dacă mai este nevoie de ceva. Este acelaşi mod de lucru ca şi la Liga 1, există o comisie care studiază documentele depuse numai că nu sunt atât de multe criterii precum la Liga 1. Eu spun că nu ar trebui să avem emoţii, rămâne să vedem cum se va finaliza acest proces de licenţiere şi, până atunci, ne pregătim pentru startul campionatului”, a explicat directorul sportiv de la Pandurii, Camilian Floroiu.

Majoritatea echipelor din Liga 2 sunt acum în vacanţă, dar aşteaptă reluarea meciurilor de la vârful acestui eşelon, cele din play-off, pentru a afla promovatele din Liga 1, dar şi echipele contra cărora vor juca şi viitorul sezon. Floroiu vede doar o singură echipă care s-a distanţat prin joc şi are şanse reale de a promova, restul urmând să se bată în continuare pentru accederea în primul eşalon: „Sunt şase echipe care se bat cu şanse reale în acest play-off pentru Liga 1. Eu cred că un plus, după modul în care i-am văzut pe teren, ar avea UTA. În rest, cred că oricare dintre cele cinci echipe rămase se pot bate cu şanse egale pentru accederea în primul eşalon. Sunt echipe care practică un fotbal frumos şi care au avut un parcurs bun în acest sezon şi merită să se bată pentru a promova în Liga 1”.

Liga 1 urmează să se reia weekend-ul următor și se va desfășura conform programului stabilit inițial, iar play-off-ul între primele șase echipe din Liga 2 va demara la începutul lunii iulie.

Clasament play-off-ul Ligii 2:

    UTA Arad 0 0 0 0 0-0  25 pct.

    CS Mioveni 0 0 0 0 0-0 36-22 20*

    Turris Oltul Turnu Măgurele 0 0 0 0 0-0 20*

    Campionii FC Argeş 0 0 0 0 0-0 19

    Petrolul Ploieşti 0 0 0 0 0-0 19

    Rapid 0 0 0 0 0-0 19*

*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5. La final, în caz de egalitate de puncte, echipele care au beneficiat la început de rotunjire vor fi în dezavantaj.

Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: