Gilortul Cărbuneşti îşi extinde capacitatea stadionului

Chiar dacă este vacanţă pentru sportivi, conducerea celor de la Gilortul Târgu Cărbuneşti şi echipa tehnică lucrează pentru a pregăti noul sezon. Au fost demarate deja discuţii cu o serie de jucători pe care antrenorul Mario Găman îi doreşte şi se lucrează şi la baza sportivă unde vor fi extinse tribunele.

Singura echipă de Liga 3 din Gorj, cel puţin până la disputarea meciurilor de baraj de la Liga 4 şi a turneelor de baraj organizate de FRF, rămâne Gilortul Târgu Cărbuneşti, formaţie care s-a menţinut în Liga 3 graţie îngheţării campionatului din acest eşalon.

Cei de la Gilortul au anunţat deja că sunt decişi să nu mai repete situaţia în acre ajunsese echipa în acest sezon şi au demarat pregătirea următorului campionat. „Conducerea clubului a demarat negocierile cu componenții primei echipe în vederea prelungirii contractelor, iar staff-ul tehnic poartă discuții cu trei jucători de la alte echipe de Liga 3 în vederea obținerii semnăturilor acestora”, au anunţat oficial cei de la Cărbuneşti, precizând că s-au demarat lucrări şi la baza sportivă unde vor fi extinse tribunele: „Până la startul noului sezon al Ligii 3, administrația locală va executa lucrări de modernizare a bazei sportive și va mări capacitatea tribunelor”.

Antrenor principal al echipei din Cărbuneşti va fi fostul pandur Mario Găman, ajutat de Bobi Staicu, aceştia anunţând deja că pot să facă din Gilortul o echipă de prima jumătate a clasamentului. Liga 3, din sezonul care va demara la finalul verii, va fi puţin schimbată, urmând să aibă cinci serii de câte 18 formații.

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: