Pandurii are şansa de a face şase puncte în trei zile

Pandurii Târgu Jiu ar putea face în această săptămână şase puncte cu care, printr-un joc al rezultatelor, să părăsească zona retrogradabilă. Joi, de la ora 11.00, va juca acasă cu CS Baloteşti, echipă din jumătatea a doua a clasamentului, iar sâmbătă i se vor adăuga trei puncte în contul meciului cu Olimpia Satu Mare, echipă desfiinţată.

Federaţia Română de Fotbal a programat pentru această săptămână cele două meciuri care nu s-au putut disputa în urmă cu trei săptămâni din cauza zăpezii. Joi se joacă restanţele din etapa a 26-a a Ligii a II-a Casa Pariurilor, de la ora 11:00 fiind programată întâlnirea dintre Pandurii şi CS Baloteşti, pe terenul de la Motru, iar de la ora 17:00, meciul dintre Sportul Snagov - Dacia Unirea Brăila.

Vineri, sâmbătă şi duminică are loc etapa a 29-a. Pandurii nu va face deplasarea la Satu Mare, pentru că echipa din localitate a fost desfiinţată din cauza problemelor financiare. Gorjenii îşi vor adjudeca trei puncte la „masa verde”.

De altfel, antrenorul Adrian Bogoi a spus în numeroase rânduri că în acest an clasamentul Ligii a II-a este unul relativ, câtă vreme sunt două echipe desfiinţate, Olimpia Satu Mare şi ASA Târgu Mureş. Fiecare echipă are astfel şase puncte în buzunar, care se adaugă însă pe rând.

Vizualizări: 602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: