Pandurii-ASA: 1-0. Victoria care dă speranţe!

Pandurii a învins în această seară ASA Târgu Mureş cu 1-0, prin golul superb al lui Erico, iar lupta pentru menţinerea în Liga 1 se încinge. Gorjenii au egalat la puncte Concordia Chiajna şi ACS Poli Timişoara, echipa de pe locul de baraj, când mai sunt de disputat trei etape din play-out. La final, o echipă din cele trei va retrograda direct, una va disputa baraj, iar una va rămâne în Liga 1.

Meciul a fost unul lipsit de spectacol. Gazdele au reuşit să marcheze, prin Batin, cu puţin timp înainte de pauză, dar golul a fost anulat pentru offside. În minutul 67, Hamed a ratat o ocazie mare de a marca, dar șutul său a fost respins de Pap.

Pandurii a deschis scorul cinci minute mai târziu, în urma unei acțiuni individuale a lui Erico da Silva. Fundaşul a plecat cu mingea la picior de la jumătatea terenului, a avansat până la aproximativ 20 de metri şi a tras superb, fără speranţe pentru Pap. 

"Urmează pentru noi o altă finală, la Timişoara, pe care vrem să o câştigăm”, a declarat Flavius Stoican, la finalul partidei.

După acest rezultat, ASA Târgu Mureș este prima echipă retrogradată matematic din play-out.

Vizualizări: 2,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: