Au nevoie de medic epidemiolog!

Direcția de Sănătate Publică Gorj va organiza un concurs pentru a ocupa un post vacant de medic epidemiolog. Proba scrisă este programată pentru data de 15 decembrie. Toți cei interesați trebuie să știe că postul este unul cu normă întreagă și se adresează medicilor rezidenți anul IV, specialitatea Epidemiologie.


Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții specifice: să fie absolvenți, cu diplomă de licență, a Facultății de Medicină, să dețină carnet de rezident care atestă pregătirea în specialitatea Epidemiologie, anul IV de rezindențiat și să aibă ordinul M.S de confirmare în rezidențiat.

Postul scos la concurs de Direcția de Sănătatea Publică Gorj este la Compartimentul de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile.

Proba scrisă a concursul este programată pe data de 15 decembrie, ora 10:00 și va avea loc în incinta Stadionului Municipal, acolo unde Direcția de Sănătate Publică Gorj își desfășoară o parte din activitate.

Vizualizări: 1,242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: